Розширення «географії» факультету у соціальних мережах

Опубліковано: 13.05.2015, 11:13

В Україні щодалі більша популярність соціальних мереж пов’язується, насамперед, із її молодими учасниками. Це не дивно, адже саме молодь завжди була найбільш відкритою до різних нововведень. Соціальна мережа здатна задовольняти потребу молодих людей у самовираженні.

1

Можливо, саме це та шанс створити у соціальній мережі своєрідний мікросвіт у відповідності до власних уподобань спонукали іноземних студентів, які навчаються на природничо-географічному факультеті, до створення нових груп у соціальних мережах «» та «Line».

2

Ядро ініціативної групи сформували студенти Аннакулієв Селім, Байрамов Алим та Гелдієв Мекан. Аннакулієв Селім представив яскраву, ґрунтовну, зроблену на високому технічному рівні презентацію змісту і фотоматеріалів розміщених на стіні новоствореної групи та запросив всіх бажаючих приєднатися до спільноти.

3

При тому, що університет має досвід навчання іноземних студентів та пропонує широкий спектр освітніх послуг, перебування близько 100 студентів із Туркменістану на природничо-географічному факультеті справа нова і потребує копіткої щоденної роботи по сприянню їх адаптації до мовного, культурного, академічного і соціального середовища. Сподіваємось, що проявлена ініціатива сприятиме згуртованості студентства, адже соціальна мережа є саме тим простором, де люди з різних культур співіснують пліч-о-пліч і мають можливість ділитися своїм світом з цілим світом.

4


Наверх