Захист кваліфікаційної роботи на базі дослідження

Опубліковано: 20.05.2015, 9:05

19 травня на природничо-георафічному факультеті відбувся виїзний захист магістерської роботи Бакай Світлани «Біогеоценотичні зв’язки в екосистемі Ладижинського водосховища (керівник доцент Гончаренко Ганна Євдокимівна). Базою дослідження та захисту роботи обрано територію Ладижинського водосховища. Дослідження проведено разом із РКП «Гайсинриброзвідгосп».

1

Примітною була присутність та виступ на захисті роботи рецензента завідувача лабораторії екологічної оцінки агротехнологій і біорізноманіття агроекосистем Інституту агроекології і природокористування НААН України, кандидата біологічних наук Ткач Євгенії Дмитрівни.

2

3

4

Дослідження Бакай Світлани довело наявність антропогенного випливу на біорізноманіття річкової екосистеми, яке призвело до її забруднення, до зміни гідрологічного, гідрохімічного та термічного режимів, що в свою чергу відбилося на затримці і видозміні процесів екологічної сукцесії.

Після захисту відбулося вручення подяки рецензенту Ткач Євгенії за активну участь, творчий внесок у досягнення науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта» та доктору економічних наук, професору, академіку Української академії аграрних наук та Лісівничої академії наук України, директору Інституту агроекології і природокористування НААН України Фурдичку Оресту Івановичу за сумлінну творчу співпрацю, вагомий особистий внесок у розвиток науки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, підвищення його іміджу.

5

 


Наверх