«Снід: подумай про майбутнє – обери життя»

Опубліковано: 25.05.2015, 11:08

22 травня 2015 року за ініціативи деканату природничо-географічного факультету та завідувача кафедри географії та методики її навчання Браславської О.В. та ст. викл. Максютова А.О. відбувся круглий стіл «Всесвітній день боротьби зі СНІДом», присвячений пропаганді здорового способу життя серед студентської молоді.

1

Мета заходу: формування уявлення про небезпеку ВІЛ/СНІДу; сприяння зниженню ризику інфікування ВІЛ, формуванню толерантного ставлення до людей з ВІЛ; виховання бажання дотримуватися правил здорового способу життя та побудови між статевих відносин на основі дружби і поваги; запобігання поширенню захворювання СНІДом серед студентської молоді, інформування про його наслідки та заклик до здорового способу життя.

2

3

4

В обговоренні актуальної проблеми серед молоді взяли участь студенти 32 групи та викладачі природничо-географічного факультету.

5

6

Виступи супроводжувались яскравими мультимедійними презентаціями та відео.

7

Під час заходу відбулася презентація творчих робіт студентів, присвячених пропаганді здорового способу життя.

8(головне фото)

Після прослуховування доповідей відбулось їх обговорення, в результаті чого всі учасники заходу погодились, що систематичне інформування студентської та учнівської молоді про небезпеку для здоров’я ВІЛ/СНІДу, про переваги здорового способу життя є дуже важливим для формування стійкої життєвої позиції в студентському середовищі.

Нехай кожна людина до кінця усвідомить усю небезпеку, яку несе СНІД, і зробить усе можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю.


Наверх