Нас знають, нами цікавляться, нам допомагають

Опубліковано: 07.10.2015, 11:17

Наші випускники, перебуваючи в різних куточках нашої країни та за кордоном, не полишають зв’язків із своєю альма-матер. Вони переглядають сайт нашого вузу і цікавляться його новинами та повсякденним життям.
На початку жовтня 2015 року випускниця філологічного факультету УДПУ імені Павла Тичини Оксана Миколаївна Ходкевич (Завірюха) (2001 р. випуску), за власною ініціативою, відвідала «Геолого-географічний музей Євразії» природничо-географічного факультету та передала до нього зразок гірської породи з діючого вулкану Етна (Італія, 2015 р.) (фото 1).
Цей зразок зайняв належне місце серед експонатів та вже наявного різноманіття гірських порід і мінералів цього музею. Така подія приємно вразила працівників «Геолого-географічного музею Євразії».
Дійсно, нас знають, нами цікавляться, нам намагаються допомогти. Це говорить, що наша робота не проходить безслідно, і вона потрібна для майбутніх поколінь.

фото1
Керівник «Геолого-географічногог музею Євразії» доктор геол. наук, проф. Половка С.Г та випускниця нашого ВУЗу Ходкевич (Завірюха) Оксана Миколаївна


Наверх