Оздоровлення студентів-географів на агробіостанції

Опубліковано: 12.10.2015, 13:16

Спортивно-оздоровчий туризм ефективний засіб формування здорового способу життя студентської молоді.

9 жовтня студенти-географи, під керівництвом ст. викладача кафедри географії та методики її навчання Максютова А.О. за сприянням деканату природничо-географічного факультету, організували і провели «День оздоровлення». Мета заходу: оздоровлення студентської молоді засобами туризму, підготовка студентів до майбутнього самостійного життя, виховання морально-вольових, патріотичних та людських якостей.

V V

У програму заходу були включені найрізноманітніші змагання та конкурси, що мали на меті сформувати у студентів національну самосвідомість, виховати любов до рідної землі, шанобливе ставлення до культури, а також сприяти спортивній підготовці та туристській майстерності.

V V

Майбутні вчителі сумлінно виконували свої функціональні обов’язки, виявляючи творчий підхід до культурно-масового і спортивно-оздоровчого заходу. Студенти засвідчили вміння втілювати теоретичні знання на практиці, спрямовуючи їх на організацію змістовного та цікавого відпочинку.

V V V

Формування навичок здорового способу життя є необхідною умовою всебічного розвитку, самовдосконалення та самореалізації сучасного студента-географа. Займаючись різними видами туризму, студенти мають змогу покращити стан здоров’я, дізнатися багато корисного, налагодити спілкування з однолітками та викладачами. Усе це дає можливість сформувати нові уміння і навички, які стануть в нагоді не тільки під час занять туризмом та подорожей, а й в подальшому самостійному житті.

V V V

Сподіваємося, що досвід, набутий студентами в цьому оздоровчому заході, стане міцним фундаментом подальшого професійного зростання!


Наверх