Співпраця зі школами міста Умань

Опубліковано: 03.12.2015, 7:42

 У листопаді 2015 року в Уманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 ім. О.С. Пушкіна з метою ознайомлення громадськості з далеким минулим та сьогоденням рідного краю, збереження історичної пам’яті, прищеплення любові до нашого міста та батьківського дому було проведено свято «Тобі наша любов і серця спів» приурочене 400 річчю першої письмової згадки про Умань. В рамках укладеної угоди про співпрацю студенти та викладачі природничо-географічного факультету брали активну участь у проведенні даного заходу. Захід був проведений спільно з Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини, Уманським краєзнавчим музеєм, Державним історико-архітктурним заповідником «Стара Умань».

1

Учні пошукових загонів школи під керівництвом вчителя зарубіжної літератури, завідувача музеєм історії школи, Балакіної Рими Володимирівни, підготували виступи про видатні постаті Уманського краю.

4 2 3

Варто відзначити високий рівень підготовки заходу, копітку роботу вчительського та учнівського колективу. Вітали присутніх хореографічний колектив «Дружба» та вокальний ансамбль «Уманчаночки», приємно здивували присутніх наймолодші учасники свята – учні початкових класів з піснею «Ми – школярі!»

5


Наверх