Наші випускники мають поетичні таланти

Опубліковано: 07.12.2015, 9:04

На свято Введення у Храм Пресвятої Богородиці на кафедрі лісового господарства Уманського національного університету садівництва (УНУС) відбулася презентація громадського творчого об’єднання талановитої молоді цього вузу – «Поетичні паростки».

Під час цієї презентації, також була представлена поетична збірка «Політ мрій» випускниці 2006 року природничо-географічного факультету УДПУ імені Павла Тичини Юлії Запливаної-Чернець.

фото1

У цій збірці, яка побачила світ у видавництві «Візаві» (2015 р.) авторка представила низку віршів на різну тематику. Особливо радує те, що один із віршів Ю. Запливана-Чернець присвятила Українським Карпатам, де теплими словами згадує першу виїзну навчально-польову практику, яка проходила в цій місцевості і також висвітлює похід на гору Стримба. Ці рядки віршів говорять про те, що робота професорсько-викладацького складу природничо-географічного факультету УДПУ імені Павла Тичини не була даремною та надихне їх на посилення роботи в цьому напрямку.

На цій урочистій події були представники професорсько-викладацького складу УДПУ імені Павла Тичини доц. Жила Т. І. та проф. Половка С. Г. фото3 фото2

На поетичних читаннях, охоче представили громадськості свої вірші професорсько-викладацький склад, аспіранти та студентська молодь УНУС за, що громадськість міста, щиро їм вдячна .

фото4

фото5

Нехай Пресвята Богородиця оберігає такі починання та надихає на творчі злети.


Наверх