Обговорення актуальних науково-методичних проблем

Опубліковано: 11.12.2015, 9:02

 9 грудня на природничо-географічному факультеті відбувся традиційний науково-методичний семінар, до участі в якому долучився д.б.н., проф., член-кореспондент НАН України, заступник директора з наукової роботи Інституту фізіології рослин і генетики НАН України С.Я. Коць.

1

Вступне слово декана факультету Р.А. Якимчука

 

2

Про значення патентної діяльності розповідає д.б.н., проф., заступник директора з наукової роботи Інституту фізіології рослин і генетики НАН України С.Я. Коць

 

Доповідь Сергія Ярославовича на тему «Про захист інтелектуальної власності на винаходи та корисні моделі», викликала неабияку зацікавленість колективу. Адже інтелектуальна власність сприяє інноваційній діяльності, збільшує фінансування науково-дослідницьких проектів і допомагає підприємствам отримати більшу вигоду від інновацій. Для держав з перехідною економікою, таких як Україна, реальне економічне зростання залежатиме від їхньої здатності створити середовище, яке стимулює і підтримує інновації, а надійний режим охорони інтелектуальної власності матиме вирішальне значення для досягнення цілей щодо підтримки інноваційних підприємств та збільшення попиту на інновації у всіх галузях народного господарства.

 

3

Заступник декана з навчальної роботи к.г.н., доц. І.В. Кравцова доповідає про готовність факультету до зимової екзаменаційної сесії

Методичне питання на тему «Про стан готовності факультету до зимової екзаменаційної сесії 2015-2016 н.р.» розкрила к.г.н., доц. Кравцова І.В. у ході її доповіді було акцентовано увагу на термінах здачі заліків та екзаменів, заповненні відповідної документації та дотриманні антикорупційної політики у вузі.


Наверх