Акція «Квітуча школа»

Опубліковано: 19.04.2016, 7:48

Озеленення навчальних закладів відіграє важливу роль у вихованні підростаючого покоління, розвиває в учнів почуття дбайливого господаря закладу, в якому вони навчаються, активізує пізнавальну, творчу та просвітницьку діяльність школярів.
12.04.2016 року в Уманській загальноосвітній школі І- ІІІ ступенів № 9 у межах тижня природничих наук пройшла акція «Квітуча школа».
У заході брали участь учні 9-А класу, студенти V курсу природничо-географічного факультету та викладачі кафедри біології та методики її навчання Гензьора Т.М., Скакун В.О., Семененко І.В., Небикова Т.А.
фото 3
В рамках впровадження наукових досліджень, аспірантом Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України, викладачем кафедри біології та методики її навчання Семененко І. В. було передано та разом з учнями висаджено садивний матеріал Hibiscus syriacus L. репродукції Національного дендрологічного парку „Софіївка” НАН України для озеленення території школи, а також надано консультацію для учнів, щодо особливостей посадки та догляду за рослинами роду Hibiscus.
фото 4
Такий захід є результатом співпраці загального освітнього навчального закладу, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України і лежить в основі принципу неперервної освіти.
фото5


Наверх