Зустріч з першокурсниками та їхніми батьками

Опубліковано: 22.08.2016, 8:57

20 серпня на природничо-географічному факультеті відбулася зустріч-знайомство першокурсників та їхніх батьків з професорсько-викладацьким складом факультету. З теплими напутніми словами до першокурсників звернувся декан факультету, кандидат сільско-господарських наук, доцент Валерій Павлович Миколайко.

IMG_4998

Він привітав присутніх студентів зі вступом в Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини і подякував батькам за підтримку і допомогу своїм дітям у правильному виборі майбутньої професії. Валерій Павлович детально охарактеризував організацію навчального процесу на факультеті, систему пільг, передбачену для різних категорій студентів, практичну підготовку майбутніх фахівців, умови проживання та дозвілля студентів, а також ознайомив студентів з особливостями навчання та матеріально-технічною базою факультету.

IMG_5011

Заступник декана факультету кандидат географічних наук, доцент Ірина Віталіївна Кравцова розповіла про всі можливості для наукового, творчого та особистого розвитку, які надає факультет та про студентські досягнення у різноманітних конкурсах, наукову роботу студентів, ознайомила із особливостями позааудиторного студентського життя на факультеті.

IMG_5009

Заступник декана природничо-географічного факультету з організації та проведення фахових практик кандидат географічних наук, доцент Ситник Олексій Іванович поінформував батьків та їх дітей про практичні досягнення та професійне і наукове становлення студентства під час проходження практики.

IMG_5013

На перші батьківські збори разом із студентами прибули члени їхніх родин: батьки, сестри, брати, які висловлювали щиру радість з приводу вступу до одного з найпотужніших університетів України.

IMG_5023

Адміністрація, студентство факультету щиро вітали нове поповнення з успішним вступом на факультет, побажали успіху, натхнення, сил для досягнення найвищих академічних результатів, аби стати фахівцем сучасного покоління, конкурентоспроможним на вітчизняних та міжнародних ринках праці.

IMG_5037 IMG_5046 IMG_5026

Заступник декана природничо-географічного факультету з виховної роботи Скакун Вікторія Олександрівна познайомила студентів із різноманітними дозвіллям, яке насичує студентське життя цікавими, змістовними, яскравими і незабутніми враженнями.

IMG_5019

Cьогодні першокурсники стали не тільки студентами Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, а ще й повноправними членами великої та дружньої студентської родини природничо-географічного факультету. Колектив факультету побажав першокурсникам, щоб навчання у стінах рідного університету, були наповнені радістю, а кожен новий день приносив лише задоволення. Природничо-географічний факультет має давні традиції, і саме новому поповненню студентів належить право примножувати його славетні здобутки, вписуючи яскраві сторінки в історію університету.


Наверх