Серпневе засідання методичного об’єднання вчителів біології міста

Опубліковано: 05.09.2016, 9:09

29.08.2016 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 імені М.П. Бажана відбувся традиційний серпневий загальноміський семінар вчителів біології на тему «Особливості навчально-виховного процесу з біології у 2016/2017 навчальному році».
У заході брали участь Плющ Т.М., методист методичного кабінету Уманського відділу освіти, Гензьора Т.М., Небикова Т.А., викладачі кафедри біології та методики її навчання природничо-географічного факультету УДПУ, вчителі міста.
DSCN6153
Плющ Т.М. ознайомила учасників семінару з результатами роботи методичного об’єднання вчителів біології за 2015/2016 навчальний рік та завданнями на наступний рік. Плющ Т.М. представила спільну роботу творчої групи вчителів біології та викладачів кафедри біології та методики її навчання Гензьори Т.М. та Небикової Т.А. За методичний посібник «Цикл уроків «Поведінка тварин» курсу «Біологія, 7 клас» творча група нагороджена Дипломом Інституту педагогічних працівників Черкаської області.
DSCN6161
Викладачі УДПУ привітали учасників семінару з початком нового навчального року та представили план співпраці «Лабораторії інноваційних технологій навчання біології» з методичним об’єднанням вчителів біології міста.


Наверх