Географи мандрують мальовничими куточками україни!

Опубліковано: 17.07.2018, 19:26

Студенти природничо-географічного факультету продовжують мандрувати цікавими та мальовничими куточками України. Під час навчальної практики з географії світового господарства, економічної соціальної географії України, фізичної географії України та ландшафтознавста під керівництвом к.г.н., доц. Ірини Козинської та к.п.н., доц. Андрія Максютова завітали до Белгород-Дністровського.
Вражаючою та захоплюючою запам’яталась студентам екскурсія до Аккерманської фортеці. У ній поєдналась архітектура Молдовського князівства, Османської імперії та масонів. Ця історико-архітектурна пам’ятка XIV ст.. красою і величчю здивувала і вразила студентів-географів.
Окрім того незабутньою стала також екскурсія до Білгород-Дністровського краєзнавчого музею, де студенти познайомились із старовинною та сучасною архітектурою міста, доторкнулися до його історії та сьогодення.

Сподіваємося, що здобуті студенти під час практики знання, практичні вміння і навички неодмінно знадобляться в їх майбутній педагогічній діяльності і сприятимуть професійному становленню й зростанню.


Наверх