День державного прапору України та День незалежності України

Опубліковано: 30.08.2018, 13:29

23-24 серпня делегація Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини прийняла участь у заходах з відзначення Дня державного прапору України та 27-ої річниці незалежності України.

Уже традиційний парад вишиванок об’єднав уманчан і гостей міста, які серцем і душею вболівають за Україну і поважають традиції українського народу.

Святковою ходою уманчани, тримаючи найбільший державний прапор в місті, пройшли вулицею Незалежності до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Біля монументу Великому Кобзарю відбулись урочистості, під час яких міський голова Олександр Цебрій привітав усіх зі святом та вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради за героїзм та мужність, проявлені при захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в районах проведення антитерористичної операції та з нагоди Дня незалежності України.

Професорсько-викладацький колектив Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини був відзначений міським головою за активну громадську позицію, участь у реалізації важливих соціальних програм, сприяння зміцненню патріотичного духу у суспільстві та з нагоди 27-ї річниці незалежності України :

Загальнонаціональною хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять всіх борців за волю і незалежність України.


Наверх