Серпнева нарада вчителів географії м. Умань

Опубліковано: 05.09.2018, 10:43

У рамках співпраці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманського міського відділу освіти традиційно викладачі кафедри географії та методики її навчання 30 серпня 2018 року взяли участь у серпневому загальноміському семінарі вчителів географії. У заході брала участь методист з навчально-виховної роботи методичного кабінету Плющ Т.М.

Плющ Т. М. проаналізувала роботу вчителів географії, щодо організації та результатів освітнього процесу в школах з географії за 2017-2018 н.р. Охарактеризувала процес практичної педагогічної та методичної діяльності з метою впровадження інноваційних педагогічних технологій у практику роботи в навчальних закладах міста та застосування інноваційних методик в навчанні.

Латуринська Н. Й. – голова методичного об’єднання учителів географії та економіки ознайомила вчителів міста Умані з навчальними планами, програмами та вимогами до викладання географії та економіки в 2018-2019 н.р.
Представник кафедри географії та методики її навчання канд. пед. наук Рожі І. Г. виступила з вітальним словом та запропонувала шляхи співпраці кафедри географії та методики її навчання з методичним об’єднання міста Умані.


Наверх