Оновлення матеріально-технічної бази

Опубліковано: 04.09.2013, 13:59

Приємно відмітити той факт, що природничо-географічний факультет продовжує розвивати свою матеріально-технічну базу. Під керівництвом декана Р.А. Якимчука аудиторії набувають нового вигляду. Так, з першим дзвінком студенти завітали до відремонтованих кабінетів, які наповнилися кольором, світлом і навчально-методичним приладдям.

Кабінет ботаніки (ауд. 324)

Геологічний музей Євразії (ауд. 323)

Упродовж канікулярного періоду були облаштовані аудиторії №305, 310, 312, 313, 323 та 324. У кожній з них відбувалися ремонтні роботи різної складності. На повну потужність запрацювали геологічний музей Євразії та лабораторія ботаніки, де були зроблені капітальні ремонти. Активну участь у підготовці кабінетів до нового навчального року взяли їх завідуючі В.Ф. Валюк, О.І. Ситник, О.Д. Лаврик, Л.М. Запорожець, С.Г. Половка, Г.А. Чорна та студенти нашого факультету. Завдяки турботі колективу лабораторії «Екологія і освіта» під керівництвом Г.Є. Гончаренко та С.В. Совгіри відмінно виглядають аудиторії №211 та 212.

Лабораторія «Екологія і освіта» (ауд. 211)

Кабінет органічної хімії (ауд. 305)

Оновлена аудиторія №312

І навіть зараз, коли вже тривають перші лекції, на першому поверсі корпусу №1 УДПУ відбувається ремонт аудиторії №105, яка належить кафедрі біології та методики її викладання. З веселим завзяттям робітникам університету допомагає студентський актив. І вже скоро тут залунають дискусії та диспути викладачів та майбутніх педагогів.


Капітальний ремонт аудиторії №105

Від імені деканату
дозвольте виголосити подяку всім тим,
хто сприяв оновленню
матеріально-технічної бази
природничо-географічного факультету!


Наверх