Семінар вчителів географії

Опубліковано: 23.10.2018, 12:19

Відповідно до угоди про співпрацю Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та комунального закладу «Гайворонський ліцей № 2» Гайворонської районної ради Кіровоградської області, викладачі кафедри географії та методики її навчання 19.10.2018 р. взяли участь у роботі районного семінару вчителів географії «Розвиток креативності учнів засобами шкільної географічної освіти», який проводився на базі ліцею.
Під час семінару розглядались питання необхідності географічної та краєзнавчої освіти для розвитку відповідальних й активних громадян сьогодення і майбутнього.
З доповіддю «Вивчення об’єктів антропогенної морфоскульптури та перспективи їх використання для геотуризму» виступив доц. О.І. Ситник. О.М. Полухіна та О.Л. Баранюк, вчителі географії, презентували навчальний посібник «Гайворон на п’єдесталі».

Виступ О.І. Ситника «Вивчення об’єктів антропогенної морфоскульптури та перспективи їх використання для геотуризму»
Учасники семінару по завершенню пленарного засідання здійснили тематичну екскурсію «Гайворон очима туриста», ознайомившись із об’єктами, описаними у посібнику.

Цілюще джерело

Гайворонська вузькоколійка

Гайворонський залізничний вокзал

Клуб залізничників

Один із «замків»  м. Гайворон

Паровоз МТ 202

Професорсько-викладацький склад кафедри географії та методики її навчання УДПУ імені Павла Тичини висловлює щиру вдячність колективу комунального закладу «Гайворонський ліцей № 2» Гайворонської районної ради Кіровоградської області за співпрацю.


Наверх