Про участь у міжнародній науково-практичній конференції

Опубліковано: 14.11.2018, 8:07

8-9 листопада 2018 року Герасименко О.В., кандидат педагогічних наук, викладач кафедри географії та методики її навчання взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції «Регіон-2018: стратегія оптимального розвитку» у Харківському національному університеті імені В.Н.Каразіна.



За даними організаторів конференції, кафедри економічної і соціальної географії і регіонознавства Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, для участі подали заявки і тези доповідей 139 учасників, у тому числі 18 із зарубіжних країн. Серед учасників конференції: 27 докторів наук, 57 кандидатів наук, 2 наукових співробітників, 22 аспірантів і здобувачів, 7 викладачів і асистентів, 20 студентів, а також керівники, інженери, фахівці. Безпосередню участь у роботі конференції брали учасники з: Естонії, Йорданії; Норвегії, Таїланду, Угорщини, Чехії, Житомира, Києва, Маріуполя, Ніжина, Одеси, Полтави, Сум, Умані, Харкова,Херсона, Чернівців. Автори надіслали 93 тез доповідей, які тематично увійшли до 5 секцій.

Основними напрямами роботи конференції були:
Методологія регіональних досліджень
Соціально-економічний розвиток регіонів
Природно-ресурсний потенціал та регіональна екологічна політика
Демографічні, міграційні та соціальні проблеми, проблеми розселення населення
Освіта для оптимального розвитку регіону.

За результатами роботи зібрання було обговорено напрями подальших соціально-економічних досліджень та співпраці між науковцями.

 


Наверх