Навчання магістрів спеціальності «Хімія» в Польщі

Опубліковано: 26.11.2018, 8:48

Академічна мобільність є одним з передових напрямів міжнародної діяльності Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
Користуючись перевагами академічної мобільності, студенти природничо-географічного факультету УДПУ імені Павла Тичини спеціальності: 014.06 Середня освіта. Хімія: Бабкова Марія, Китрар Владислава, Китрар Руслана з початку 2018-2019 навчального року отримали можливість навчатися в магістратурі Познанського університету імені Адама Міцкевича за спеціальністю «Хімія».
За результатами відбіркового конкурсу студенти-хіміки отримали індивідуальні стипендії на навчання в розмірі 400 євро, що дозволяє не лише здобути якісну освіту, попрацювати в архівних та бібліотечних фондах, а й успішно пройти адаптацію до академічного і культурного середовища.






Університет імені Адама Міцкевича (Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu) є найбільший державний заклад освіти Познані і один з кращих в Польщі, який дотримується високих стандартів в наданні освітніх послуг. В навчальному закладі на 15 факультетах здобувають освіту 39982 студента, серед яких більше 1000 іноземних.

Щиро бажаємо успіхів у навчанні та невичерпної енергії
нашим магістрам-хімікам!!!


Наверх