> Оздоровча навчальна практика екологів та хіміків на Прикарпатті (4 день) | Офіційний сайт природничо-географічного факультету УДПУ ім. П.Тичини

Онлайн реєстрація

Природничо-географічний факультет
Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
пропонує Вам заповнити анкету вступника.

Надіславши анкету абітурієнта, Вас постійно повідомлятимуть про особливості вступної кампанії та терміни проведення профорієнтаційних заходів в університеті.

Бажаю навчатись за такими спеціальностями:

  • Географія. Біологія. (краєзнавчо-туристична робота)
  • Географія. (землевпорядкування та кадастр)
  • Біологія. (практична психологія)
  • Біологія. Хімія.
  • Хімія. (інформатика)
  • Хімія. Біологія.
  • Біологія. Хімія.
  • Біологія. Практична психологія.
  • Географія. Біологія. (краєзнавчо-туристична робота)
  • Хімія. (інформатика)
  • Біологія.
  • Географія.
  • Хімія.
  • Біологія. (хімія)
  • Географія. (краєзнавчо-туристична робота)
  • Хімія.

Форма навчання:

Про себе повідомляю:

Прізвище, ім'я, по-батькові:
Дата народження:
Назва навчального закладу:
Рік закінчення:
Адреса постійного проживання:
Область, район:
Населений пункт:
Вулиця, будинок:
Моб. телефон:
Електронна адреса:


Оздоровча навчальна практика екологів та хіміків на Прикарпатті (4 день)
Опубліковано: 04.06.2019, 9:36

28 травня під час четвертого дня практики студенти здійснили сходження на гору Маковиця та пройшлися стежкою Довбуша.


Гора Маковиця – одна з найвищих вершин в околиці Яремче. Сама гора відносно невисока – заввишки всього 984 м, але за хорошої видимості з неї добре проглядаються хребет Явірник, вершини Хом’як, Синяк і Довбушанка (Добошанка), а також Говерла з Петросом на південному заході. На самій верхівці гори встановлено металевий хрест і вказівники: до м. Яремче звідси 3,5 км (1 година і 15 хвилин ходи), стільки ж і до с.Дора, а до Скель Довбуша – 4,5 км (1 година 45 хвилин ходи).



Крім ландшафтного різноманіття студенти вивчали тваринний світ та взаємозв’язки в екосистемах. Студенти–хіміки мали можливість ознайомитися із технологічними процесами створення (варіння) сиру.


Наверх