День пам’яті

Опубліковано: 28.10.2019, 11:29

В Україні сьогодні День вшанування пам’яті загиблих з нагоди 75-річниці вигнання нацистських окупантів з України. Цього дня представники природничо-географічного факультету у складі делегації Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини вшанували пам’ять всіх українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів, покладанням квіти до пам’ятників, меморіалів та обелісків міста.

75 років тому міста та села України були остаточно звільнені від фашистських загарбників. Найбільша цінність будь-якої держави – люди – отримали мирне небо над головою. І сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому це стало можливим. Пам’ять тих, хто самовіддано рятував рідну землю і здобув перемогу над окупантами, назавжди жива у наших серцях!

В День визволення України від фашистських загарбників ми із сумом і гіркотою згадуємо про події Другої світової війни, які мали трагічні наслідки для кожної української родини.
І нині українці продовжують самовіддано боротися за свободу. Сьогодні, коли на Сході України лунають постріли і гинуть люди, українці, як ніхто, розуміють цінність своєї держави та її суверенітету.
Ми самовіддано боремося за свободу, як колись боролися наші дідусі та бабусі, а відтак – ми переможемо!


Наверх