Наші успіхи

Опубліковано: 26.02.2020, 11:48

За видатні особисті досягнення, внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів, вагомі трудові досягнення, упровадження сучасних методів навчання і виховання молоді та з нагоди 25-річчя плідної науково-педагогічної діяльності медаллю імені Ярослава Мудрого нагороджено академіка Національної академії наук вищої освіти України доктора педагогічних наук, професора завідувача кафедри географії та методики її навчання Браславську Оксану Володимирівну.

Президентом Національної академії Педагогічних наук України академіком НАН України, академіком НАПН України В.Г. Кременем за вагомий внесок у розвиток наукової сфери України професор Оксана Браславська нагороджена дипломом як автор системи наукової, дослідницької та інноваційно-педагогічної діяльності у закладах вищої освіти.

Бажаємо незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі й наукових пошуках. Нехай Ваша енергія, багаторічний досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал і надалі служать на благо України, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, природничо-географічного факультету й кафедри географії та методики її навчання!

 


Наверх