Профорієнтаційна робота розпочалась!

Опубліковано: 01.10.2013, 8:40

У житті кожної людини настає момент, коли доводиться вирішувати, де продовжити освіту або куди піти працювати, тобто практично вибрати майбутню професію – свій життєвий шлях. Кожному громадянину нашої країни надано право на вибір професії, рід занять і роботи. Однак це право, як показує практика, інколи дуже важко реалізувати – не вистачає знань про самі професії, тих вимог, які вони пред’являють до особистості працюючого, і умінь оцінити власні здібності, виявити свої інтереси та схильності.

Частина людей мають чітке уявлення про свої сильні і слабкі сторони. А багато людей просто не знають, на що вони здатні. Профорієнтація школярів, учнів, підлітків дозволить правильно вибрати майбутню професію, легко вчитися у ВНЗ і побудувати успішну кар’єру в майбутньому. Крім того, профорієнтація дітей дозволяє з раннього віку розвивати вроджені здібності дитини, вибираючи цікаві йому секції та навчальні курси.

Половка С. Г. біля ЗОШ №1 м. Шпола Черкаської обл.

Куточок профорієнтаційної роботи
насичує інформацією про наш вуз Половка О.А.

27.09.2013 р. співробітники кафедри загального землезнавства та геології розпочали профорієнтаційну роботу по залучення до нашого вузу майбутніх абітурієнтів. Професорсько-викладацький склад відвідав у м. Шпола Черкаської області ЗОШ №1, Шполянський НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – гімназія і Шполянський НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей та доніс до випускників переваги навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.


Профорієнтаційна робота в класі

СТАНЬ СТУДЕНТОМ НАШОГО ВУЗУ!!!


Наверх