Презентація першого курсу

Опубліковано: 22.10.2013, 11:56

21 жовтня 2013 року на природничо-географічному факультеті відбулася презентація І курсу. Наймолодші студенти УДПУ імені Павла Тичини проявили себе активно, творчо та віднеслись до своєї презентації дуже відповідально.

Атмосфера на презентації була розігріта запалом географів 13 групи

Чудернацькі хіміки з 15 групи

Найбільше враження на глядачів справила підтримка: студенти І курсу вболівали за свої групи, адже вони – дружня молодь. На презентації були присутні представники студради факультету, які після перегляду впевнилися, що їм на заміну прийшло гідне творче покоління.



Біологи з 11 та 14 груп
полонили серця вболівальників щирими піснями та жартами

Запам’ятались своїми прекрасними голосами талановиті дівчата спеціальності «Біологія. Хімія». Їхні пісні звучали з глибини душі та викликали в глядачів масу захоплення і гучні оплески. Наші біологи продемонстрували свої знання з фахових дисциплін та знайшли свій психологічний підхід до кожного з присутніх у залі. Юні географи віднеслись до свого виступу креативно, вони представили себе і свої таланти в усіх жанрах: спів, танці, малюнки та акторська майстерність. Це було неперевершено!

Географи та «географіні» 12 групи мають не лише акторські здібності, а й художні

Весела підтримка вболівальників

Першокурсники старанно готувались
до власного дебюту і це в них вийшло на ура!

Перший курс природничо-географічного факультету зарекомендував себе творчими, активними, відповідальними, а найголовніше дружніми студентами. Вони показали свої таланти і ми побачили їх юними акторами, співаками, художниками та майстрами своєї діяльності. З гордістю можемо сказати: «Це наше майбутнє!»

МИ ПИШАЄМОСЯ
СВОЇМ ПЕРШИМ КУРСОМ!!!


Наверх