Тиждень студента – підводимо підсумки

Опубліковано: 19.11.2013, 11:59

З 11 по 15 листопада на природничо-географічному факультеті проводився Тиждень студента. Кожен день тижня був чітко розпланованим для проведення розважальних програм. 11 листопада було проведено конкурс стінгазет серед студентів І-V курсів на тему “Студентська стежина”, в якому художники найкращих газет відобразили повноту студентського життя. Їхні газети відповідали тематиці та були яскравими, барвистими і креативними.

«Позитивні емоції від стіннівок»

12 листопада були обрані найкращі стіннівки, які висвітлювали художні та поетичні здібності студентів та всі барви студентського життя. Переможцями стали газети студентів 13, 44 та 55 груп.

«Кращі з кращих»

13 листопада проводився фотоконкурс  “Веселі студентські родини”. Студенти відповідально віднеслись до даного заходу, творчо та з почуттям гумору. Вони у своїх фотокартках відобразили найяскравіші моменти свого життя та донесли їх до кожного небайдужого на факультеті.

«Веселі студентські родини»

Студрадою університету проводилась акція, що символізувала єдність усього студентства. Студенти природничо-географічного факультету долучилися до цього заходу і взяли активну участь у складі 104 чоловік різних курсів.

«Живий ланцюг»

14 листопада для активної молоді природничо-географічного факультету було організовано святковий концерт на якому було висловлено подяки за активну участь у громадському житті факультету.

«Дружба – це головне!»

Найактивнішим студентам, які зарекомендували себе у різних сферах студентського життя, було вручено дипломи, подяки та відзначено їх у таких номінаціях:

Кращий студент-аналітик – Слободянюк Юрій;
Кращий студент-громадський діяч – Недошовенко Олександр;

«Кращий студент-громадський діяч – Недошовенко Олександр»

«Кращий студент-медійник – Алейнікова Інна»

Кращий студент-дизайнер – Ключник Ольга;
Кращий студент-медійник – Алейнікова Інна;
Кращий студент-науковець – Муквич Вікторія;
Кращий студент-програміст – Шепітко Геннадій та Рожі Томас;
Кращий студент-спортсмен – Грицкова Яна.

Студенти-активісти організували святковий стіл та розважальну програму для студентського самоврядування. В цей день було проведено студентську радіохвилю «Студ – FM», на якій звучали привітання для всього студентства факультету.

«Говорить Природничий»

14 – 15 листопада актив студентства природничо-географічного факультету організував дні студентського самоврядування, де студентами ІІІ-V курсів проводились заняття для І – ІІ. Це дало змогу їм відчути себе справжніми викладачами.

«Був би я професором…»

Старшокурсники відповідально та творчо готувались до занять, що надало їм ще більшого досвіду по роботі з молоддю.

«Важка наука – геологія»

Нехай світле почуття легкості студентських років не покидає нас ще довгий час після отримання диплому, а відзначення дня Студента залишиться однією з пам’ятних дат.


Наверх