Вітаємо Шулдика Володимира Івановича!

Опубліковано: 04.04.2014, 7:00

Зі славним 65-річним ювілеєм Володимире Івановичу!

Плеканню нової сучасної людини, озброєної знаннями й уміннями для застосовування їх у важливих сферах життєдіяльності суспільства, присвятив усе своє життя, наукову й педагогічну діяльність відомий учений-методист, доцент кафедри біології та методики її навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Володимир Шулдик.

33 роки наполегливої, плідної праці віддав він методичній науці для її подальшого розвитку, розширення дослідницьких обріїв, впливу на формування свідомості нинішнього й майбутнього поколінь громадян незалежної Української держави. Правда, справедливість, висока моральна чистота й досконалість у всьому – ось ті якості, які характеризують Володимира Івановича як людину, як ученого, педагога, досвідченого вихователя й наставника молодої зміни, як колоритну постать, непересічну особистість.

Знаменну ювілейну дату у своєму житті Володимир Шулдик зустрічає з чималим творчим багажем. Його перу належить понад 200 наукових праць, з яких 1 вузівський підручник, 4 монографії, 16 методичних посібників, численні наукові статті в періодичних виданнях України і зарубіжжя.

За досягнуті успіхи в галузі освіти його нагороджено знаком “Відмінник освіти України” та різного рівня грамотами.

У Вас прекрасна дорога!
Нею йдуть лише талановиті й правдиві,
благородні гуманісти,
для яких найвищий сенс життя –
то синтез любові й творчості,
життя для інших, а тим самим –
і для власного щастя.
Хай же ця Дорога, Володимире Івановичу,
буде у чистих росах, сонячному теплі,
небесній благодаті та людській вдячності.

З повагою до Вас, деканат,
колектив кафедри біології та методики її навчання.


Наверх