Сучасний стан та перспективи розвитку Черкащини

Опубліковано: 05.05.2014, 12:19

30 квітня 2014 року на природничо-географічному факультеті за ініціативи кафедри географії та методики її навчання відбувся круглий стіл «Сучасний стан та перспективи розвитку Черкащини», приурочений до 60-річчя Черкащини та Днів науки в УДПУ.

Мета заходу: просвітницька діяльність в краєзнавчому напрямку, виховання почуття гордості, поваги до здобутків області; прагнення долучитися до культурної скарбниці українського народу.

Завдання круглого столу: проаналізувати сучасний стан та виявити перспективи розвитку господарства Черкащини на прикладі провідних галузей: промисловості, сільського господарства і туризму.

Сучасний стан та перспективи розвитку Черкащини

В обговоренні актуальних проблем розвитку господарства
Черкаської області взяли участь студенти 42 та 43 груп
та викладачі природничо-географічного факультету.

Сучасний стан та перспективи розвитку ЧеркащиниСучасний стан та перспективи розвитку ЧеркащиниСучасний стан та перспективи розвитку ЧеркащиниСучасний стан та перспективи розвитку Черкащини

Виступи супроводжувались яскравими мультимедійними
презентаціями, відео.

Сучасний стан та перспективи розвитку Черкащини

Привернула увагу учасників круглого столу виставка літератури,
організована працівниками наукової бібліотеки УДПУ.

Після прослуховування доповідей, відбулось їх обговорення, в результаті чого всі учасники заходу погодились, що Черкащина – багатий край з давньою історією і самобутньою духовною культурою. Неповторним поєднанням сучасного і минулого, реальності і легенд, є унікальні історичні пам’ятки на тлі чарівної природи, яка нагородила цю землю найродючішими чорноземами та працьовитими і талановитими людьми. Отже, такий край має всі умови для процвітання.


Наверх