Студенти проти тютюнопаління

Опубліковано: 08.05.2014, 10:43

8 травня 2014 року на природничо-географічному факультеті за ініціативи викладача кафедри географії та методики її навчання Максютова А.О. відбувся круглий стіл «Студенти проти тютюнопаління», присвячений пропаганді здорового способу життя серед молоді.

Студенти проти тютюнопаління

Мета заходу: запобігання поширенню тютюнопаління серед молоді, інформування про його наслідки та заклик до здорового способу життя. Формування у студентів негативного ставлення до тютюнопаління з використанням правових знань.

Студенти проти тютюнопаління

В обговоренні актуальної проблеми тютюнопаління серед молоді взяли участь студенти 32 групи та викладачі природничо-географічного факультету.

Студенти проти тютюнопаління

Виступи супроводжувались яскравими мультимедійними
презентаціями, відео.

Студенти проти тютюнопаління

Під час заходу відбулася презентація творчих робіт студентів
присвячених пропаганді здорового способу життя.

Студенти проти тютюнопалінняСтуденти проти тютюнопаління

Після прослуховування доповідей відбулось їх обговорення, в результаті чого всі учасники заходу погодились, що систематичне інформування студентської і учнівської молоді про небезпеку для здоров’я споживання тютюну і впливу тютюнового диму, про його негативні економічні і екологічні наслідки, про переваги здорового способу життя є дуже важливим для формування стійкої життєвої позиції в студентському середовищі. Ми не можемо абсолютно захистити студентство від рекламних акцій тютюнової індустрії, ми не можемо убезпечити підростаюче покоління від впливу «вулиці», але ми маємо можливість мінімізувати цей вплив шляхом формування у молоді стійкого імунітету до тютюну через виховання уваги і поваги, як до власного здоров’я, так і до здоров’я інших людей.


Наверх