Суперінтуїція

Опубліковано: 11.03.2019, 11:11

7 березня 2019 року відбулося неймовірне і захоплююче шоу «Суперінтуїція» – протистояння 2-ох факультетів, у якому змагалися чоловічий розум та жіноча логіка.


Чоловічий розум представляла команда факультету іноземних мов, а жіночу інтуїцію команда природничо-географічного факультету.


Цей захід був присвячений до всесвітнього Міжнародного жіночого дня! Цього року організатори свята підійшли креативно та оригінально до привітання усіх жінок та дівчат із першим весняним святом – 8 березня.

Декан природничо-географічного факультету, професор Валерій Миколайко побажав жіночій половині факультету тепла та любові у серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття.

Із словами вітання звернулась декан факультету іноземних мов Ірина Постоленко: «Нехай у вашому житті буде вічна весна, нехай яскраво світить сонце, нехай співають птахи, а дні будуть світлими і безхмарними. Усмішок, гарного настрою, радості, щастя!»

Поки високоповажне журі підраховувало бали та визначало переможця шоу для всіхприсутніх пролунавмузичний подарунок від студенти І курсу Анастасії Дворської.

У цей святковий день чоловіки привітали і побажали нашим дорогим жінкам: «Щоб кожен день приносив тільки радість, у всіх справах супроводжував успіх, здоров’я було міцним, як сталь, рідні та близькі дарували лише радість, кохані люди – тепло. Нехай збуваються всі надії, забудуться невдачі і відкриються шляхи до нових можливостей!»


Наверх