Майстер-клас написання монографій на еколого-природоохоронну тематику

Опубліковано: 15.03.2023, 8:39

15 березня у межах виконання наукових досліджень викладачами-екологами та їх використанні у навчальному процесі, написанні кваліфікаційних робіт здобувачами-екологами професором кафедри хімії, екології та методики їх навчання Світланою Совгірою проведено майстер клас з написання наукових праць, зокрема монографій на еколого-природохоронну тематику. На заході були присутні НПП, які забезпечують ОП Екологія першого бакалаврського та другого магістерського рівня, магістранти Сергій Мовчанюк та Ярослав Ляховський з метою набуття досвіду написання кваліфікаційної роботи.

Досвід Світлани Совгіри є неоціненним, оскільки автором написано 26 монографій, з них 4 іноземною мовою в зарубіжних виданнях; 29 навчальних праць, з них 3 підручники, 13 статтей Wos та Scopus та ін.

Автор монографій ознайомив присутніх із вимогами та правилами написання цих праць, із їх структурою, апробацією та подальшим їх розповсюдженням, на основі чого встановлюються зв՚язки між науковцями як України так і зарубіжних країн.

Бажаючих отримати індивідуальну консультацію з написання монографій та кваліфікаційних робіт на еколого-природоохоронну тематику запрошуємо у ауд.211 (науково-дослідна лабораторія «Екологія і освіта».


Наверх