Виховна година на тему: «Академічна доброчесність в УДПУ імені Павла Тичини»

Опубліковано: 15.03.2023, 9:41

Академічна доброчесність є одним із основних елементів системи забезпечення якості вищої освіти. У сучасних умовах реформування освітньої діяльності важливою передумовою забезпечення стабільного розвитку системи вищої освіти в Україні є дотримання принципів академічної доброчесності. З цією метою 14 березня 2023 року на кафедрі географії та методики її навчання відбувся виховний захід на тему: «Академічна доброчесність в УДПУ імені Павла Тичини» для здобувачів вищої освіти ОП Геодезія та землеустрій і ОП Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини). Спікерами виступили куратор 12 групи доцент Оксана ГЕРАСИМЕНКО та куратор 10 групи викладач-стажист Томас РОЖІ.

Працювали за таким планом:

  • Академічна доброчесність в університеті.
  • Поняття плагіату, види і типи.
  • Цитування, оформлення посилань.
  • Програми перевірки наукових робіт на плагіат.

Для узагальнення матеріалу здобувачі вищої освіти мали можливість переглянути відеоролик, щодо формування принципів академічної доброчесності.

Академічна доброчесність в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини базується на згоді всіх учасників академічного процесу дотримуватися правил та виконувати покладені на них обов’язки.


Наверх