Традиційний семінар на факультеті

Опубліковано: 03.12.2014, 10:00

2 грудня на природничо-географічному факультеті відбувся традиційний науково-методичний семінар, до участі в якому долучився директор Інституту природничо-математичної та технологічної освіти проф. О.М. Коберник.

Професор Коберник О.М. розповідає про сучасний урок в загальноосвітній школі Доповідь на тему «Сучасний урок в загальноосвітній школі», викликала неабияку зацікавленість колективу. Розповідаючи про власний педагогічний досвід, Олександр Миколайович акцентував увагу на окремих питаннях підготовки молодих учителів до уроків. Сучасне бачення навчально-виховного процесу, проблематичні аспекти дидактики, специфіка проходження студентами педагогічної практики – ось невеликий перелік питань, які надзвичайно зацікавили професорсько-викладацький склад факультету.

Викладач Андрієнко О. Д. розглядає проблеми систематики роду Amelanchier Medik

Наукову доповідь на тему «Дискусійні питання систематики роду Amelanchier Medik» зачитала викладач кафедри біології та методики її навчання О. Д. Андрієнко. Цікава інформація та яскраве слайд-шоу перетворила бесіду на «запеклу» дискусію. Сподіваємося на подальші продуктивні результати у дослідженнях Олени Дмитрівни та побажаємо їй творчих досягнень у сфері здобуття наукового ступеню.

 


Наверх