Онлайн реєстрація

Природничо-географічний факультет
Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
пропонує Вам заповнити анкету вступника.

Надіславши анкету абітурієнта, Вас постійно повідомлятимуть про особливості вступної кампанії та терміни проведення профорієнтаційних заходів в університеті.

Бажаю навчатись за такими спеціальностями:

  • Географія. Біологія. (краєзнавчо-туристична робота)
  • Географія. (землевпорядкування та кадастр)
  • Біологія. (практична психологія)
  • Біологія. Хімія.
  • Хімія. (інформатика)
  • Хімія. Біологія.
  • Біологія.
  • Географія.
  • Хімія.

Форма навчання:

Про себе повідомляю:

Прізвище, ім'я, по-батькові:
Дата народження:
Назва навчального закладу:
Рік закінчення:
Адреса постійного проживання:
Область, район:
Населений пункт:
Вулиця, будинок:
Моб. телефон:
Електронна адреса:


Заступник декана з міжнародної діяльності

Заболотна Альона Вадимівна

кандидат сільськогосподарських наук, старший викладач кафедри біології та методики її навчання

Навчальний корпус № 1, 104 ауд.

Е-mail: z.alona@ukr.net

 

Народилась 26 січня1981 року в м. Людвігслуст (Німеччина).
У 2003 р. закінчила Уманський державний педагогічний університет ім. П. Тичини, природничий факультет за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія». Трудову діяльність розпочала в Уманській ЗОШ № 8 учителем біології та медико-санітарної підготовки. Навчалася в аспірантурі при кафедрі біології Уманського національного університету садівництва. У 2013 році присуджено науковий ступінь кандидата сільськогосподарських наук зі спеціальності 03.00.12 – фізіологія рослин. З 2009 по 2013 р. працювала викладачем кафедри біології, а з 2013 по 2020 р. старшим викладачем кафедри технології харчових продуктів Уманського національного університету садівництва.
В УДПУ імені Павла Тичини працює з лютого 2021 року.
Наукові інтереси: фізіологічні процеси і продуктивність сільськогосподарських культур при застосуванні гербіцидів і регуляторів росту на території Правобережного Лісостепу України; біологічні дослідження при виготовленні замороженої продукції.


Наверх