Всеукраїнська науково-практична конференція «Природничі науки в системі освіти»

Опубліковано: 02.03.2018, 8:03

В останній день зими на базі кафедри біології та методики її навчання природничо-географічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Природничі науки в системі освіти». Її робота проходила за такими напрямами:
 новітні здобутки біологічної науки;
 екологічні проблеми природокористування та охорони навколишнього середовища;
 сучасні проблеми та перспективи розвитку географічної науки і освіти;
 методологічні аспекти викладання дисциплін природничого циклу в закладах вищої і загально-середньої освіти.

Метою проведення Інтернет-конференції було висвітлення проблемних питань, пов’язаних з розвитком природничих наук в системі освіти.

Учасниками конференції винесено на обговорення окремі аспекти проблемних питань в галузі біології, екології, хімії та географії.

Одержанні результати проведеної Інтернет-конференції є наслідком плідної співпраці учасників конференції, серед яких були: члени професорсько-викладацького складу та студенти природничо-географічного факультету, науковці та студенти інших кафедр та факультетів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, а також науковці Уманського національного університету садівництва та Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України.


Наверх