Фахова практика студентів в Карпатах (день перший)

Опубліковано: 11.06.2018, 8:30

З 3 по 9 червня студенти 2 курсу природничо-географічного факультету проходили фахову практику із загальної екології та зоології на Прикарпатті. За сприяння профкому університету мали можливість не тільки здійснити дослідження природи Карпат, але й оздоровитися. Базою практики обрано місто Яремче.
3 червня під час першого дня фахової практики із загальної екології (керівник Світлана Совгіра) та зоології (керівник Леся Мороз) студенти 2 курсу напряму підготовки «Біологія. Хімія» ознайомилися із історією Кам’янець-Подільської фортеці та старого міста, яке розташовується на скелястому півострові площею 120 га, утвореному петлею річки Смотрич.
Кам’янець-Подільський – це унікальне місто зі своїм неповторним колоритом. Його називають містом семи культур. У Кам’янці протягом багатьох століть перепліталися культури і традиції семи народів: українців, вірмен, поляк, литовців, турків, росіян і євреїв. Це поєднання різних звичаїв і вірувань створило своєрідну, автентичну атмосферу, відображену в архітектурі Старого Міста.
У цей день студенти мали можливість ознайомитися з екосистемами та біорізноманіттям річки Прут в місті Яремче.








Наверх