Участь викладачів хімії у засіданні методичного об’єднання вчителів хімії міста

Опубліковано: 31.08.2018, 13:26

30 серпня на традиційному серпневому загальноміському семінарі вчителів хімії під назвою «Організаційно – методичне забезпечення навчально-виховного процесу під час викладання хімії» кафедру хімії, екології та методики їх навчання природничо-географічного факультету УДПУ імені Павла Тичини представляла доцент Вікторія Валюк. Семінар проходив на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3.
У заході брали участь Тетяна Плющ, методист методичного кабінету Уманського відділу освіти та вчителі хімії міста.

Методист міського методичного об’єднання Тетяна Плющ проаналізувала роботу вчителів щодо організації освітнього процесу з хімії за 2017-2018 н.р. та основні завдання його удосконалення у 2018-2019 н.р.

Керівником методичного об’єднання вчителів хімії Ольгою Смирновою розглянуті питання: навчальні плани і програми та вимоги до викладання хімії в 2018-2019 н.р., стан його інформаційно-методичного забезпечення.
Із доповіддю «Педагогічні і дидактичні шляхи формування ключових загально-предметних компетентностей на уроках хімії» виступила Вікторія Валюк.
Під час семінару запроектовані шляхи співпраці кафедри хімії, екології та методики їх навчання з методичним об’єднанням вчителів хімії міста.


Наверх