Захист державної педагогічної практики

Опубліковано: 15.03.2019, 11:42

Педагогічна практика займає важливе місце у системі підготовки майбутнього вчителя, формування його професійних та організаторських навичок. На IV курсі завершується підготовка студентів із здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Саме у цей період перевіряється готовність майбутнього вчителя до практичної діяльності у старших класах загальноосвітньої школи.


14 березня на природничо-географічному факультеті відбувся захист державної педагогічної практики. Практиканти розповідали про особливості роботи з учнями старшої школи, ділилися своїм досвідом та враженнями, обговорювали проблеми, що виникали під час практичної діяльності.


Студенти зазначили, що практика відіграє важливу системоутворюючу роль серед усіх форм навчальної діяльності в університеті, дозволяє засвоїти, проявити та передати одержані знання з педагогіки, методики навчання шкільних дисциплін, виховної роботи, психології та педагогічної майстерності, а також збагатити і відкоригувати їх. Вона забезпечує безперервність та послідовність формування вмінь та навичок, професійне становлення їх як майбутніх педагогів.


Наверх