Відкрите конкурсне заняття

Опубліковано: 15.03.2019, 11:45

14 березня року доцент кафедри географії та методики її навчання Андрій Максютов провів відкрите конкурсне заняття з дисципліни «Географія культури та релігій» на тему «Етнос, етногенез, мови». Належна науково-методична підготовка викладача створювала доброзичливу атмосферу і заохочувала студентів до плідної співпраці.


Максютов А.О. вдало використав наочний матеріал та інтерактивні технології навчання. Заняття було чітко сплановане, його етапи логічно взаємопов’язані, що зумовило досягнення поставлених цілей. Викладач вільно володів навчальним матеріалом, доступно його викладав українською мовою, вдало створював робочу атмосферу. Загалом, заняття проведено на високому науково-теоретичному та навчально-методичному рівні.


Оксана Браславська, доктор педагогічних наук, професор, відмітила, що викладач вільно володіє навчальним матеріалом та методикою його викладання, вміє зацікавити ним студентів. Під час заняття Андрій Олексійович вдало використовував проблемні питання, які спонукали студентів до подальшого пошуку правильних варіантів відповідей. Крім того, наприкінці заняття викладач спонукав студентів до творчої рефлексії над матеріалом заняття, задавав їм завдання для самостійного опрацювання вдома і пояснив алгоритми розв’язання.


Наверх