Вітаємо біологів з перемогою!

Опубліковано: 22.04.2019, 12:27

18–19 квітня 2019 року у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18 вересня 2018 року проводився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі знань «Біологія». Створення сприятливого середовища для повноцінної презентації результатів наукових досліджень студентів із 19 закладів вищої освіти України забезпечував колектив природничого факультету ПНПУ імені В. Г. Короленка.

Запрошеною до участі у підсумковій науково-практичній конференції ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі знань «Біологія» від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини була студентка IV курсу природничо-географічного факультету Валерія Норченко.

Галузева конкурсна комісія відзначила високий рівень підготовки доповідей студентів, якість відповідей на питання членів комісії та учасників конференції. Представлені роботи є актуальними для розвитку біологічної науки в Україні та мають вагоме практичне значення.

Робота Валерії Норченко на тему «Стан короткочасної зорової пам’яті та її зв’язок з успішністю навчання підлітків різного ступеня біологічної зрілості» була представлена на секції «Біологія людини» і відзначена дипломом ІІІ ступеня, а науковий керівник – кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології та методики її навчання Олена Андрієнко подякою за підготовку студентів до участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біологія».

Вітаємо переможницю Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі знань «Біологія» Валерію Норченко та її наукового керівника Олену Андрієнко і бажаємо подальших успіхів, наукових звершень, натхнення в обраній справі, яскравих ідей і нестримної жаги до пізнання нового!


Наверх