Відкрита лекція з геоморфології

Опубліковано: 24.04.2019, 16:14

23 квітня 2019 року відбулася відкрита лекція з навчальної дисципліни «Геоморфології» для студентів І курсу спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) на тему «Рельєф дна Світового океану. Берегова морфоскульптура», яку прочитав кандидат географічних наук, доцент кафедри географії та методики її навчання Олексій Ситник. Метою заняття було сформувати міцну систему знань про умови формування рельєфу дна Світового океану та морфоскультуру берегів різноманітних водойм.


На лекції були присутні завідувач кафедри географії та методики її навчання, д. пед. н., проф. Оксана Браславська; к. геогр. н., доц. Ірина Кравцова, к. пед. н., доц. Андрій Максютов, к. пед. н., викладач Ілона Макаревич.


Під час заняття студенти узагальнили свої знання щодо процесів рельєфоутворення та відмінностей різних генетичних типів морфоскульптур тощо.

Загалом лекція була проведена на високому методичному і науковому рівні, охоплювала великий об’єм навчального матеріалу. До підготовки та проведення заняття залучалися іноземні студенти, які надали фотоматеріали та виступили з повідомленням про формування берегів Аральського моря.


Наверх