“Олімпійська” перемога біологів

Опубліковано: 27.04.2019, 13:52

У квітні 2019 року на базі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 091 Біологія. Учасниками олімпіади стали студенти  23 закладів України.

Природничо-географічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини представляли студенти ІV курсу спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія) Вікторія Тополя та Ангеліна Остафійчук.

Завдання олімпіади передбачали виконання теоретичного туру у формі запитань та тестових завдань і практичного туру. З якими наші студенти впоралися на високому рівні.

За результатами проведення олімпіади та підсумками роботи журі Вікторія Тополя здобула перемогу та нагороджена дипломом ІІІ ступеня. Ангеліна Остафійчук за підсумками балів нагороджена сертифікатом учасника.


Професорсько-викладацький склад кафедри біології та методики її навчання, керівництво і студентство природничо-географічного факультету вітають переможців олімпіади і бажають подальших успіхів у всіх починаннях!


Наверх