Курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників розпочато

Опубліковано: 11.10.2019, 10:19

7 жовтня 2019 року на природничо-географічному факультеті розпочато роботу курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників зі спеціальностей: 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) та 014.07 Середня освіта (Географія). Для вчителів географії, біології та хімії.

З початком роботи курсів слухачів привітали завідувач кафедри географії та методики її навчання, професор Оксана Браславська, завідувач кафедри біології та методики її навчання,  доцент Ігор Красноштан та відповідальна за курси підвищення кваліфікації на факультеті, доцент Леся Запорожець.

Під час проведення організаційних зборів слухачів курсів підвищення кваліфікації познайомили з професорсько-викладацьким складом кафедр, особливостями роботи курсів, матеріально-технічною базою факультету. Слухачі курсів відвідали цікаву екскурсію в «Геолого-географічному музеї Євразії».

Професор Оксана Браславська провела ввідну лекцію з курсу «Методика навчання географії в профільній школі» на тему «Зміст та структура географічної освіти в профільній школі».

Бажаємо слухачам курсів підвищення кваліфікації плідної роботи, нових досягнень та подальшого професійного зростання!


Наверх