Випускники на виробництві

Губницька (Рибачок) Інна Олександрівна

Губницька (Рибачок) Інна Олександрівна

Закінчила природничо-географічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  у 2020 році та отримала повну вищу освіту за спеціальністю 014.06 Середня освіта (Хімія). Після завершення навчання працювала на Акціонерному Товаристві «Вітаміни» міста Умань. Сьогодні працює на Приватному Акціонерному Товаристві «Інфузія» хіміком дослідної лабораторії.





Котик Анна Сергіївна

Котик Анна Сергіївна

Закінчила природничо-географічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  у 2019 році та отримала повну вищу освіту за спеціальністю 014.06 Середня освіта (Хімія). Працювала на посаді хіміка на Акціонерному Товаристві «Вітаміни» міста Умань. Сьогодні працює в лабораторії на посаді хімік-аналітик на заводі Одеського Консервного Заводу Дитячого харчування міста Одеса.




Китрар Руслана Сергіївна

Китрар Руслана Сергіївна

Закінчила природничо-географічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  у 2020 році та отримала повну вищу освіту за спеціальністю 014.06 Середня освіта (Хімія). Після завершення навчання працювала на Акціонерному Товаристві «Вітаміни» міста Умань. Сьогодні працює на Приватному Акціонерному Товаристві «Інфузія» хіміком хіміко-аналітичної лабораторії.










Китрар Владислава Сергіївна

Китрар Владислава Сергіївна

Закінчила природничо-географічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  у 2020 році та отримала повну вищу освіту за спеціальністю 014.06 Середня освіта (Хімія). Після завершення навчання працювала на Акціонерному Товаристві «Вітаміни» міста Умань. Сьогодні працює на Приватному Акціонерному Товаристві «Інфузія» хіміком хіміко-аналітичної лабораторії, хіміком дослідної лабораторії, хіміком-аналітиком дослідної лабораторії.






Наверх