На факультеті стартувала вступна кампанія

Опубліковано: 12.07.2016, 11:29

11 липня природничо-географічний факультет УДПУ імені Павла Тичини розпочав прийом документів на навчання від випускників загальноосвітніх шкіл та медичних коледжів для отримання базової вищої освіти (освітній ступінь «бакалавр»). Відбіркова комісія готова до роботи за затвердженим планом і графіком вступних випробувань.
1
Відбіркова комісія нашого факультету.
Основними завданнями відбіркової комісії є: організація прийому заяв та документів, прийняття рішень про допуск вступників до участі у конкурсі (або у вступних випробуваннях); інформування вступників, їх батьків та громадськості з питань вступу до нашого університету; організація і проведення консультацій абітурієнтів з питань вступу на навчання та консультації з питань вибору спеціальності, яка оптимально відповідає здібностям, нахилам і рівню підготовки абітурієнта.
2

4
А ось і перші абітурієнти!
Відбіркова комісія факультету створена для проведення прийому студентів на навчання і працює в умовах демократичності, прозорості та відкритості відповідно до законодавства України, у тому числі Умов прийому до вищих навчальних закладів та правил прийому до УДПУ імені Павла Тичини.
3
Робота громадської приймальної.
Для ознайомлення з більш детальною інформацію про особливості вступу на наш факультет перейдіть за посиланням

http://pgf.udpu.edu.ua/to_applicants
http://udpu.org.ua/viewpage.php?page_id=9

Наша адреса: ауд №101, корпус № 3 (новий корпус) УДПУ імені Павла Тичини, вул. Садова, 28, м. Умань, Черкаська область.
ОБЕРІТЬ НАШ ФАКУЛЬТЕТ! ЦЕ ВАШ ШЛЯХ ДО УСПІХУ!!!


Наверх