Оздоровлення студентів природничо-географічного факультету

Опубліковано: 19.07.2018, 13:32

Керівництво та професорсько-викладацький склад природничо-географічного факультету цього року намагалися максимально використала літній час для організації оздоровлення і відпочинку студентів. З метою поліпшення та зміцнення фізичного і психологічного стану здоров’я студентів факультету, відновлення їх життєвих сил, створення умов для продовження виховного процесу та розвитку їх творчих здібностей в рамках літньої оздоровчої кампанії 2018 року здійснено ряд заходів.



Оздоровлення студентської молоді здійснювалось за рахунок практик. Відвідавши різні куточки нашої держави, студенти мали можливість удосконалювати професійну діяльність, на прикладі конкретних життєвих ситуацій пізнавали самих себе, вибудувати власні взаємостосунки.


Забезпечення студентів факультету якісним літнім відпочинком було пріоритетним напрямком діяльності профкому та викладачів факультету у реалізації соціальної політики.

Студенти, які відпочивали під час практик залишились задоволеними, адже для них були створені умови для розвитку їх здібностей, задоволення індивідуальних потреб і потреб самореалізації.


Наверх