Співпраця кафедри географії та методики її навчання

Опубліковано: 19.07.2018, 13:35

СПІВПРАЦЯ КАФЕДРИ ГЕОГРАФІЇ ТА МЕТОДИКИ ЇЇ НАВЧАННЯ З КІРОВОГРАДСЬКОЮ ЛЬОТНОЮ АКАДЕМІЄЮ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Відповідно до угоди про співпрацю Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету (ФМ КЛА НАУ) було організовано товариську зустріч курсантів факультету менеджменту і викладачів кафедри менеджменту, економіки та права (д.геогр.н., Колотуха О.В., к.т.н., Залевський А.В., к.п.н, Миргородська О.Л.), з представниками нашого факультету (доцентом кафедри географії та методики її навчання Козинської І.П.). Після тривалої автобусної подорожі-практики в Карпатах курсанти та викладачі ФМ КЛА НАУ завітали з одноденним візитом до Умані.
Курсанти Льотної академії провели завершальний етап навчально-польової практики з туризму на базі нашого університету. Місцем для розбивки наметового табору обрано територію агробіостанції університету.
Гості мали можливість ознайомитися зі здобутками нашого факультету, зокрема дослідницькою роботою студентів на базі агробіостанції. Зараз на території агробіостанції закладено колекційні та виробничі ділянки, типову пришкільну навчально-дослідну ділянку, дендрарій, музей «Рослини-символи України», плодовий сад імені В.О. Сухомлинського, алею академіків. Студенти-географи мають можливість проводити метеорологічні спостереження на обладнаному метеорологічному майданчику.
Викладачі та курсанти Льотної академії разом з викладачами кафедри географії та методики її навчання відвідали дендрологічний парк «Софіївка» та комплекс фонтанів «Перлина Кохання».
Декан факультету, д.с/г.н., доцент Миколайко В.П. та заступник начальника академії з навчальної науково-методичної та виховної роботи Льотної академії, к.т.н., доцент Залевський А.В. і зав. кафедри менеджменту, економіки та права, д.геогр.н., доцент Колотуха Олександр Васильович обговорили можливості подальшої діяльності по розробці спільних туристичних маршрутів та проведенні спільної комплексної міжгалузевої навчальної практики, досліджень краєзнавчого спрямування та висвітлення їх результатів у наукових та науково-популярних виданнях України.


Наверх