Екскурсія на фабрику вікон та дверей «Cвіт вікон»

Опубліковано: 02.10.2015, 20:12

В ході комплексної фахової практики з краєзнавства і туризму та регіональної економічної і соціальної географії (керівники проф. Браславська О.В., викл. Кугай М.С.) однією з цілей якої є вивчення сучасного економічного потенціалу міста Умані, відбулась екскурсія на приватне підприємство з виробництва метало-пластикових вікон «Світ Вікон».

Фото 1

Світлана Олександрівна – керівник відділу збуту готової продукції ознайомила студентів з технологією та структурою виробництва, географією ринку сировини та збуту продукції.

Фото 2

Досить великий попит на вікна даного підприємства зумовлений високою якістю матеріалів, сучасним обладнанням та технологіями виробництва, а також професіоналізмом працівників. «Світ вікон» в своєму розвитку враховує потреби часу, виготовляючи енергозберігаючу продукцію.

Фото 3

В планах підприємства оновлення обладнання на більш сучасне. Дуже корисними для студентів і викладачів були поради по догляду за метало-пластиковими вікнами.

Фото 4

Студенти та викладачі природничо-географічного факультету щиро вдячні керівництву підприємства за надану можливість на власні очі спостерігати процес виготовлення вікон, познайомитись з деталями та тонкощами даного виробництва.

Фото 5

 

 

 

 

 

 


Наверх