Запрошення провідних екологів до співпраці

Опубліковано: 21.11.2016, 8:15

17 листопада доцентом кафедри хімії, екології та методики їх навчання Ганною Гончаренко проведено відкриту лабораторну роботу «Створення екологічної стежини» з дисципліни «Екологія» зі студентами 21 групи.
На заняття запрошено держінспектора з охорони навколишнього природного середовища Вінницької державної екологічної інспекції Ярославну Шестопал, яка ознайомила студентів з роботою державної екологічної інспекції, напрямами її діяльності.
Під час заняття розглянуто одну з перспективних форм природоохоронної роботи екологічну стежину, яка сприяє підвищенню відповідальності кожного громадянина за збереження природних ландшафтів і забезпечення розвитку екотуризму у процесі підготовки фахівців-екологів. Під час роботи студенти презентували власні наукові проекти з розробки екостежин.
Проведення таких занять з використанням комплексу активних методів навчання спонукає студентів до глобального мислення, пошуку нової інформації, творчого застосування отриманих знань в майбутній професійній діяльності, а виступи провідних фахівців доводять можливість подальшого працевлаштування за обраною спеціальністю.
DSC04921
DSC04923
DSC04928


Наверх