День відкритих дверей на факультеті

Опубліковано: 01.02.2017, 8:03

26 січня на природничо-географічному факультеті організовано та проведено День відкритих дверей. Колектив викладачів та студентів факультету гостинно зустрів бажаючих ознайомитися з навчальною, науковою, виховною діяльністю університету, зокрема й факультету та умовами вступу 2017 року. Перед майбутніми абітурієнтами виступили декан факультету Валерій Миколайко, координатор факультету з профорієнтаційної роботи Наталія Душечкіна, викладачі кафедри географії та методики її навчання Оксана Герасименко, Олексій Ситник, студдекан природничо-географічного факультету Ігор Шевчук. Їх розповіді супроводжувались презентаціями та цікавими фактами зі студентського життя.
Майбутні абітурієнти мали можливість ознайомитися з матеріально-технічною базою факультету та відвідати найкращі кабінети і лабораторії.
Є всі сподівання, що випускників загальноосвітніх шкіл та коледжів зацікавили перспективи одержання освіти на природничо-географічному факультеті і колектив викладачів та студентів прикладуть усіх зусиль, щоб їх студентські роки були наповнені творчістю, науковими здобутками та реалізацією поставлених цілей.










Наверх