Співпраця природничо-географічного факультету з педагогічними вишами України

Опубліковано: 11.09.2017, 8:11

Під час проходження фахової практики з навчальних географічних дисциплін («Геологія з основами геохімія» та «Картографія з основами топографії») в с. Колочава (Міжгірський р-н., Закарпатська обл.) налагоджені дружні контакти між професорсько-викладацьким складом природничо-географічного факультету УДПУ і факультетом природничо-географічної освіти та екології Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова м. Київ та студентською молоддю цих вузів.
Фото 1

Фото 1. Зліва на право: док. геогр. наук, проф. Кисільов Ю. О. (УНУС), канд. геогр. наук, доц. Міхелі С. В. (НПУ імені М. П. Драгоманова) та викл. Половка О. А. (УДПУ імені Павла Тичини)
Фото 2

Фото 2. Студенти УДПУ імені Павла Тичини та Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Під час зустрічей обговорені проблеми освіти та науки в Україні, питання участі в конференціях різного рівня та намічено план подальшої співпраці на науково-педагогічній ниві. Молодь поділилася своїми враженнями про навчання та дозвілля в університетах.
Налагодження такої тісної співпраці між факультетами природничо-географічної спрямованості педагогічних навчально-наукових установ МОН України буде корисною для обох вишів, що відкриває досить широкі перспективи у наукових, навчальних та практичних дослідженнях.


Наверх