Вступна кампанія перетнула екватор

Опубліковано: 29.07.2013, 20:46

Природничо-географічний факультет продовжує прийом документів на денну та заочну форми навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст» і «магістр» з таких спеціальностей: «Біологія. Практична психологія», «Біологія. Хімія»; «Географія. Біологія», «Хімія. Спеціалізація: інформатика». Важливим є те, що в цьому році вперше розпочато підготовку за спеціальністю «Хімія» на освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст» і «магістр».

Зустріч абітурієнтів у холі університету

Для зручності абітурієнтів та їх батьків, гостей університету, родичів «вступаючих» створені всі належні умови. Члени приймальної комісії природничо-географічного факультету: Запорожець Леся Миколаївна, Васильцова Ірина Василівна, Пею Наталія Василівна, Авакьян Вікторія Анатоліївна, Харченко Надія Анатоліївна – компетентні й толерантні, на будь-яке питання відвідувачів дають розгорнуті та вичерпні відповіді.

Наші громадські секретарі допоможуть вам швидко та
правильно оформити всю належну до вступу документацію

Абітурієнтів зустрічають і консультують кращі студенти факультету: Паращук Анастасія, Ключник Ольга, Алейнікова Інна, Лелека Олена, Яхненко Олена, Білокінь Тетяна, Рожі Томас, Семенець Василь, які допомагають нашим вступникам та їхнім батькам орієнтуватися у корпусі УДПУ, правильно оформити документи, провести до відповідних аудиторій.



Робоча атмосфера в приймальній комісії
природничо-географічного факультету

Найбільше уваги ми відводимо саме коректному та ввічливому спілкуванню з абітурієнтами та їх батьками, які безперечно найбільше турбуються про вступ своїх дітей. Із завданням забезпечити належні комфортні умови та гарне враження від університету, успішно справляються члени приймальної комісії та студенти громадської приймальні. Зараз на природничо-географічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини подали документи абітурієнти з 16 областей України.

Бажаємо тобі, абітурієнте,
вступити до одного з найрейтинговіших
університетів України – УДПУ імені Павла Тичини!!!

Детальну інформацію про усі напрями
підготовки та умови вступу можна знайти
на сайті університету http://udpu.org.ua
або ж отримати за телефонами
(04744) 5-05-08; 063-227-13-7.


Наверх